Nivalasta kun löytyy Seppälä, niin piti tänään käydä vilkaisemassa löytyisikö mitään kivaa. Ja löytyihän sieltä: irtoripset, kaksi kynsilakkaa ja kolmet sukkahousut, kaikki yhteensä vähän alle 20 €.

lakkakakka-normal.jpgrose%20014-normal.jpgrose%20015-normal.jpg

Näissä mustissa on siis kuvanmukaisesti vähän yli polven ihan musta osa, ja sitte menee semmonen sydänrivi ylös ♥♥♥

nail%20me%20025-normal.jpg

Lisäksi ruokakaupasta mukaan lähti Lumenen Wild Rose huulipuna (väri 13 Heathers). Tykkäisin käyttää huulipunia ihan arkenakin, mutta en jotenkin osaa, täytyy siis opetella!

rose%20085-normal.jpg

Ripset ja huulipuna kokeilussa. Täällä asunnossa on vaan niin kertakaikkisen huono valaistus, että tuo huulipuna ei ole ihan oikean värinen kuvassa. Täytynee joskus kuvata vaikka luonnonvalossa.

nail%20me%20005-normal.jpgnail%20me%20016-normal.jpg

Tänään kokeilin myös näitä. Kylpyvaahto tuoksu hyvälle, mutta ei ollut kovin vaahtoutuvaa :< ehkä sitä olisi pitänyt lorauttaa vähän enemmän. Tuo vartalovoide oli tosi hyvä, vaikka siis se ei oikeestaan ole voide vaan semmonen butter. Ei ihan yhtä hyvää ehkä kuitenkaan kuin Body Shopin vastaavat, mutta varsin kelpo.

Kuorintavoide oli tosi positiivinen yllätys. En ennen ole oikeastaan huomannut paljon eroa kuorinnan jälkeen, mutta nyt tuntuu selvästi pehmeämmältä iho. Kyllä tästä on tehtävä ihan tapa. Ja se tuoksu ihan mansikkaleivokselta. Oon ihan tuoksujen paratiisissa tässä ollut illan :3

nail%20me%20043-normal.jpg

Ja vielä piti päästä kokeilemaan uusia lakkoja. Pahoittelen että kynnet on vähän suttuiset, mutta en jaksa enää mennä puhdistamaan ylimääräisiä sotkuja pois. Nyt täytyy päästä nukkumaan, kauniita unia~