Rauhallista ja flunssaista viikonloppua on tullut tässä vietettyä. Nyt toivottavasti pysyy ensi viikon terveenä, koska viimeinen harjoitteluviikko, perjantaina takaisin kotiin. Tänne muuttaessa ajattelin, että miten raaskin lähteä tästä kivasta kämpästä, mutta nyt on kyllä niin iso ikävä kissoja, että kovasti odotan jo kotiin menemistä. Tosin voi olla että ensi viikolla pitää vielä vähän matkustella...

vaahtomonsteri%20011-normal.jpgcappuccino%20003-normal.jpg

Tässä on tullut myös herkuteltua vähän liikaakin, torstaina tein köyhiä ritareita ja koska lauantaina piti tulla vieraita, niin kävin ostamassa keksejäkin oikein. Vieraat joutuivat valitettavasti perumaan, mutta enemmän keksejä minulle! Niinku tässä nyt tarvitsisi ahmia moisia ;D

cappuccino%20008-normal.jpg

Tänään tein oikein soman pienen varikon tähän lattialle ja kävin jälleen koulutöiden kimppuun. Samalla tuli katsottua vähän tv-sarjojakin, kuten The Following, Mad Men ja Peaky Blinders. Kaikki oikein katsottavia, itse asiassa jatkankin vielä ainakin yhden jakson Mad Men:a, jos vaikka saisi sarjan kiinni ja alkaisi seuraamaan sitä ihan oikeaan tahtiin kunhan seitsemäs kausi lähtee käyntiin. Harmi ettei Netflixissä ole kuin kolme kautta, mutta onhan noita muitakin paikkoja.

vaahtomonsteri%20017-normal.jpg

Loppuun hyvin surullisia uutisia. Tuon kärpänen pienoinen kiusasi minua muutaman illan, mutta tulin silti hieman surulliseksi, kun löysin sen lasini pohjalle hukkuneena toissailtana :< nyt olen tosin jo huomannut, että se ei suinkaan ollut yksin >:( eihän noista nyt haittaa ole, mutta kun ne haluaa aina lentää nenään!

cappuccino%20021-normal.jpg

Ja paras kynäni meni rikki. Itseasiassa se taisi rikkoutua jo Lahdessa, mutta tarvitsin sitä vasta nyt. Ostoslistalle täytyy siis merkitä uuden kirjoituskynän etsiminen.