Tänään tuli vähän shoppailtua vielä, iski paniikki että täältähän lähdetään huomenna, joten Nivalan kauppoja täytyi hyödyntää. Noh, en käynyt kuin Seppälässä, S-marketissa (jossa itseasiassa on pienempi valikoima kuin kotona päin) ja Lidlissä.

lightsmith%20019-normal.jpglightsmith%20027-normal.jpglightsmith%20034-normal.jpg

Seppälästä löytyi korvikset, joita katselin jo viime kerralla, kaksi arkkia ristinmuotoisia kynsitarroja, kynsilakka ja irtoripset, joita myös ihailin jo edellisellä kerralla.

lightsmith%20046-normal.jpgTPhoto_00004-normal.jpg

Ässästä ostin ensimmäisen kerran tälläisen kankaisen kasvonaamion kokeiluun. Suunnitelmana oli nauttia viimeisen kerran vielä pitkä kylpy, sitä kun ei tiedä milloin seuraavan kerran pääsee ammeilemaan, ja sitten pientä hemmottelua ja herkuttelua.

Kokemus oli..mielenkiintoinen. Naamio haisi siivousrätiltä, tuntui siivousrätiltä ja näytti sarjamurhaajan naamiolta. Olen vähän epäileväinen auttoiko tuo muutenkaan mitään, mutta ihan hauska kokeilla :D

lightsmith%20067-normal.jpg

Hemmottelu päättyi jälleen uusiin kynsiin, täytyi saada kokeila tuota Kiwi-lakkaa. En ehkä ihan niin paljon pidä siitä kynsillä kuin miltä se purkissa näyttää, mutta aika hieno silti. Tämä on muuten viimeinen kerta kun pyydän anteeksi sotkuisia kynsiä. Ei, en aio alkaa puhdistamaan niitä ennen kuvaamista, en vain yksinkertaisesti aio enää pahoittella :D

IMG_20140227_215010-normal.jpg

Herkutteluun ostin Lemon & Green tea -lassin. Lassi on siis intialainen jogurttipohjainen juoma. En ole ennemmin maistanut, mutta olen tähän mennessä pitänyt kaikesta missä on vihreää teetä, joten halusin kokeilla. Ja kannatti! Ihan mielettömän hyvää :3 pakko käydä hakemassa näitä vielä huomenna kotiinkin muutama viemisiksi. Käsittääkseni nämä ovat myynnissä vain tämän viikon, mikä sinänsä on harmi, mutta toisaalta käyn Lidlissä todella harvoin.

Huomenna on kiireinen päivä, ensin töissä, sitten muutto ja illalla näen vielä yhden kaverin kanssa paikallisessa. Joten nyt nukkumaan, että jaksaa olla reipas :3 Hyvää yötä!