Tänään on ollut kiireinen päivä.

muuttoblippo%20003-normal.jpg

Ensin pakkaamassa ja toisessa päässä purkamassa. Aamulla tuli hieman vastoinkäymisiä, kun töihin lähtiessä yritin ajatella kolmea asiaa yhtäaikaa ja jätin avaimet naulakkoon roikkumaan. Onneksi muutaman puhelinsoiton takana oli apu, ja pääsin vielä hetkeksi takaisin asuntoon.

20140228_151318-normal.jpg

Kotona ehdin välillä käydä kaverin kanssa kahvilla kesken purkamisen. Oli mukava vaihtaa kuulumisia, mutta tällä reissulla suoritin myös oikein tyylipuhtaan lennon suoraan perseelleni.

muuttoblippo%20028-normal.jpg

Kotiin oli jo ennen minua ehtinyt myös paketti. Sieltä paljastui herkkuja ja uusi hiirimatto. Paketissa saattoi olla myös jotain muuta, mutta ne jääköön ainakin toistaiseksi salaisuudeksi. Tuosta panda-paketista kirjoittelen vielä joskus myöhemmin lisää ;)

 

Nyt on siis jälleen yksi työharjoittelu suoritettu. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä fiilis jäi, vaikka ajoittain koin työn hieman tylsäksi. Olisin ehkä paremmin viihtynyt museossa, mutta arkistointi on kyllä mukavaa! Tykkään järjestellä asioita ja tonkia vanhoja papereita, joten se on oikein sopivaa työtä minulle. Enköhän kuitenkin silti ensisijaisesti harkitse töitä ihan kirjastossa :)

Uni alkaa ottaa vallan. Huomiselle on vielä järjesteltävää, ja muuta mukavaa luvassa, joten nyt nukkumaan ;) Kauniita unia!