No niin, eilisiä tuhlailuja luvassa ;) Olin Ylivieskassa veljen vaimon ja lasten kanssa, tarkoituksena oli olla lähes ainoastaan kuskina, mutta lopulta olinkin ainoa joka poistui melkein joka kaupasta kassan kautta. Kaikkea kivaa osui aina vaan eteen ja vielä ihan hyvillä alennuksilla, joten miksikäs ei. Näiden shoppailujen lisäksi tilasin myös netin kautta kirjoja ja elokuvia, kun erinäisten liikkeiden alennuskoodeja ja bonuksia "piti" käyttää pois kuljeksimasta. Niistä mahdollisesti lisää sitten kun posti toimittaa paketit perille (on muuten ihanaa odottaa postia ♥).

rovaniemi%20161%20rajattu-normal.jpg

Paita löytyi 15 eurolla Kappahlista. Kaulus oli niin ihana, että piti saada omaksi. Topin kanssa tämä tulee varmasti olemaan käytössä usein!

rovaniemi%20104-normal.jpg

Nämä kynsitarrat alkoi sen verran hymyilyttää Seppälässä, että oli ihan pakko saada!

rovaniemi%20092-normal.jpg

Mikä poseeraus! Imuri laitettiin päälle juuri kun olin kuvaamassa ja ihme ettei Ikaros juossut karkuun, vaan heittikin ihan mahtavan dramaattisen poseerauksen. Kaulakoru, jota piti kuvata, jää nyt kyllä hieman toiseksi tässä :D

teeliv%20034-normal.jpg

Tänään tuli minulle ensimmäinen LivBox! Jännittävää aukaista ja tonkia sisältöä :) ihan mukavia tuotteita, pari sellaista joita en tosiaankaan olisi itse ostanut, mutta toisaalta ihan mielenkiintoista kokeilla.

teeliv%20036-normal.jpg

Erityisesti ihastuin Cliniquen Chubby Stick Intenseen, joka minulle tuli mehevän tummana värinä Broadest berry. Piti heti kokeilla ja yllättävän kostean tuntoiseksi jää huulet. Yleensä huulipunat kuivattaa kovasti. Tästä tykkään! Lisäksi valkaiseva hammastahna pääsee heti testiin, haluan häikäisevän hymyn! :D

Onneksi tänään siivosin kaapin, jossa säilytän mm. kosmetiikkaani (siis niitä jotka eivät mahdu peilikaappiin), joten sai nämäkin heti siististi kaappiin oikealle paikalle (ja löytyvät vielä huomennakin...)