No nyt on ainakin kevät! Huomasin lintuparven leiriytyneen järven jään rippeille, ja sitten piti tietysti ottaa kamera ja juosta pellon poikki kuvaamaan. Takaisin päin tarpoessa huomasin ensimmäisen leskenlehden! Eli nyt viimestään on ihan oikeasti kevät! Vettäkin satoi päivällä niin, että jospa nuo lumet nyt lähtisi.

Lintuja ei kovin hyvin näe kun olivat sen verran kaukana, mutta siellä on lokki poikineen.

biiirds%20030-normal.jpgbiiirds%20045-normal.jpg

Jos ei muusta niin säästä ;) Noh, ehkä tässä olisi muutakin kirjoittamisen aihetta viikonlopusta. Suunnitelmat muuttuivat vielä, ja näin sittenkin kavereita. Ensin lauantai-iltana grillailtiin meillä ja siitä siirrytiin pienennetyllä porukalla paikallisiin vähän tanssimaan ja rentoutumaan

.o_brother_where_art_thou_ver1_xlg-normalkickass_ver9_xlg-normal.jpg

Lisäksi katoin koko viikonlopun leffoja leffojan perään (välillä myös vähän tv-sarjoja) :D Perjantaina heti koulusta tullessa pyörähti käyntiin O Brother, where art thou?, jos jollakin on vielä näkemättä, niin suosittelen! Tykkään Coenin veljesten elokuvista, voin kyllä suositella kaikkia muitakin heidän elokuviaan! Perjantai-iltana Kick-Ass, eli tee-se-itse-supersankareita.

MV5BMTY1MTE4NzAwM15BMl5BanBnXkFtZTcwNzg3seconds_apart_poster01-normal.jpg

Lauantaiaamuna katsottiin veljen kanssa aamupalaksi Pineapple express, ei mitään erityistä, ajoittain hieman naurattava pössyttely-komedia. Kavereita odotellessa silmäilin aika kehnon kauhuleffan Seconds apart, vaikka pelottavat kaksoset tuo aina oman kauhuelementin.

cube-zero-normal.jpgMV5BMTQxODYzNTQzOV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTI2

Tänään vielä sitten Cube Zero, jossa pääosan esittäjä näytti aivan liikaa eräältä tutulta ja se häiritsi koko elokuvan ajan :D eroaa aika rankasti kahdesta ensimmäisestä Cube -elokuvasta. Tänään sain katsottua loppuun myös Peaky Blindersin ensimmäisen tuotantokauden. Jotenki unohtui kesken kaiken tämä, kun syksyllä alkoi pyörimään ja puolet kaudesta jäi näkemättä. Sarja kertoo Birminghamissa 1920-luvulla toimivasta Shelbyn perheestä. Peaky Blinders -niminen rikollisjengi on oikeasti ollut olemassa vuosituhannen vaihteessa, mutta en ole selvittänyt kuinka tarkasti tv-sarja pohjautuu todellisuuteen. Sarjassa on myös kuuntelemisen arvoista musiikkia, vaikkapa Jack Whiten versio U2:n kappaleesta Love is blindness, joka lopettaa ensimmäisen tuotantokauden. Toinen kausi on muuten tulossa tänä vuonna.

biiirds%20049-normal.jpg

Ja nyt jälleen hyvää yötä ja kauniita unia!