Pääsiäinen alkaa olla jo lopuillaan, mutta laitanpa vielä vähän kuvia omista pääsiäiskoristeluistani/menoistani. Minusta on ihanaa koristella eri juhlia varten, joten tietysti kaivelin innoissani pääsiäiskoristeet varastosta.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isorava%20132-norma

Rairuohoni kasvoi hyvin mielenkiintoisesti, muutama korsi on todella pitkä, vaikka pääosin koko ruoho näyttää aika kitukasvuiselta. Saihan sinne silti tietysti tiput kuikkimaan :3

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isorava%20135-norma

Nämä ovatki uusia koristeita. Pienet, puiset ja kauniisti maalatut pääsiäismunat ovat minusta todella hienoja. Edelliset ovat lapsuudestani, ja niiden narut ovat jo haurastuneet poikki, joten säilytän niitä metallirasiassa. Tänä vuonna ostin uudet, vihreänsävyiset ja virkkasin niille yksinkertaisen ketjun ja ripustin jouluvaloille tarkoitettuihin koukkuihin roikkumaan.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isorava%20139-norma

Vaikka yöpöytään tuli maalattua pitsiliinakuvio vasta, niin päätin silti laittaa siihen (ruttuisen) liinan. Myös lukemisen alla oleva kirja, George R. R. Martinin Clash of Kings sopii väriltään hyvin pääsiäisteemaan ;) Tuo Lushista peräisin oleva Karma Kream on muuten todella hyvä voide! Kosteuttaa hyvin ja tuoksuu mausteiselle. Ostin sen lahjaksi alunperin äidilleni, joka kuitenkin valitti tuoksun olevan liian miehekäs, joten se päätyikin takaisin lahjoittajalle. Harmi sinänsä, mutta minulle kyllä kelpaa ;)

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isorava%20002-norma

Siivous- ja koristelu-urakka päättyi kaakaoon ja lämpimiin voileipiin.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isorava%20140-norma

Otin myös uuden päiväpeitteen nyt käyttöön. Sehän on tietysti valittu kissan värin mukaan ;D

 

Torstai-iltana näin paikallisia kavereitani, ja vietettään oikein hauska ilta. Testasin myös tässä esittelemäni vihreät piilarit, jotka selvisit oikein hyvin testistä, ja sain kehuja, että kauniit ovat :)

Perjantai ja lauantai meni lähes kotosalla (lauantaina katsoimme kaverini kanssa hänen luonaan The Piano-elokuvan). Lähinnä kuroin kiinni tv-sarjoja, joita seuraan ja yksinkertaisesti rentouduin. Lisäksi kävin hieman kuvailemassa ja käveleskelemässä.

20140420_191651-normal.jpg20140420_184113-normal.jpg

Sunnuntai-iltana näin paria kauempana asuvaa kaveriani, grillailtiin ja juteltiin. Saatiin myös hieman MagGyver-henkeä iltaan, kun grillin pohja olikin rikki, ja piti rakentaa siihen jotain minkä päällä puut pysyvät. Hyvin kesti tämä ratkaisu, ja saatiin grillattua!

Tänään olenkin sitten tehnyt koulutehtäviä, sillä huomenna jatkuu taas arki. Aamulla pitää olla yhdeksältä reippaana historian tunnilla!