Viime viikolla oli taas vähän enemmän kouluelämän ulkopuolista säpinää. Torstaina kävin Ylivieskassa katsomassa Niko Kivelän stand up-keikkaa. Olen kerran ennenkin nähnyt herran, edellisen kiertueen aikana (silloin taidettiin olla Oulussa katsomassa). Oli nytkin ihan hauskaa juttua, joskin ei ehkä ihan yhtä hyvä kuin edellisellä kerralla. Istumapaikka oli myös nyt huono, joutui koko ajan kuikuilemaan puolelta ja toiselta, koska olimme ihan viimeisellä rivillä ja edessä oli pitkiä ihmisiä. Tästä syystä en myöskään vaivautunut ottamaan yhtäkään valokuvaa.

Lauantaina oli ensin jääkiekkoa ja sitten Euroviisut. Kaverin kanssa pystytettiin kisakatsomo opiskelija-asuntolan alakertaan. Jääkiekko tietysti oli pettymys, kun Suomi hävisi Latvialle (eikä eilinen peli Venäjää vastaan ollut ainakaan yhtään parempaa katsottavaa). Euroviisuja olen viimeksi katsonut varmaan 2007, kun ne Suomessa järjestettiin. Näin muutaman vuoden tauon jälkeen olin yllättynyt tasosta. En ennen muista kovin monta oikeasti hyvää kappaletta olleen viisuissa, mutta nyt jää varmasti omalle soittolistallekin muutama kappale. Voitto meni oikeaan osoitteeseen, ihana Conchita!

url-normal.jpgAram-MP3-Final-Rehearsal-610x400-normal.

Toiseksi suosikkikappaleeksi nousi Armenian kisakappale Not alone. Aivan mahtava!

_74769920_iceland_reuters-normal.jpg

Myös Islannin porukka Pollank valloitti minun sydämen ♥

UnitedKingdom_zps9f75b14f-normal.jpg

Ja yksi asia jaksoi koko ajan ilahduttaa, nimittäin kun ennen esitystä jokaisen maan edustaja rakenteli maan lipun milloin mistäkin materiaalista.