Ihanaa, toukokuun Livbox saapui! On se vaan todella mukavaa odottaa aina uutta boksia (no ehkä se odottaminen ei ole niin ihanaa) ja kaivella sieltä uusia ihanuuksia kokeiluun.

livboxtouko-normal.jpg

Violeteista kääreistä kuorituikin varsin mieluista sisältöä:

Cutrinin Color Boost -shampoo ja hoitoaine. Cutrinin tuotetta osasinkin vähän odottaa, kun muutamia päiviä sitten tuli tieto, että Cutrinin tuotteitakin nykyään bokseihin silloin tällöin pakataan. Koska lauantainan kävin parturissa ja hiukset sai kunnon kuparinpunaisen sävyn, tulee ihan tarpeeseen kunnon tuotteet värin pitämiseksi.

Acon huulirasva, jossa aurinkosuoja 30. Aconin huulirasvat ovat jo ennestään tuttuja, ja tykkään kovasti, joten todella kiva saada kesäksi sopiva versio.

Dermalogican tehopohjustevoide. Ihan mielenkiinnoilla odotan, että kerkeän kokeilemaan. Paljon lupailee, mutta eihän sitä koskaan tiedä vaikka olisi erittäinkin hyvä. Tuote on sen verran hintava, etten usko että se ihan heti päätyisi omaan käyttöön.

Paesen poskipuna. Ihan uusi kosmetiikkamerkki minulle, nopean googlettamisen jälkeen en löytänyt kovin paljon tietoa itse yrityksestä, paitsi sen että käyttävät 85% luonnollisia ainesosia. Noh, kokeilen ihan mielelläni, poskipunaa kuuluu kyllä ihan arkiseen käyttöön minulla.

Dolce & Gabbanan tuoksunäyte Dolce ei säväyttänyt kovin vahvasti. Haju ei mielestäni ollut raikas tai pehmeä vaan oikeastaan aika raskas ja vähän tunkkainenkin. Täytynee kokeilla vielä uudemman kerran.

Sally Hansenin Diamond Strength-kynsilakka, jossa on timanttijauhetta, platinaa ja alumiinia, ja lakan pitäisi kestää hyvänä kymmenenkin päivää. Lisäksi luvattiin kiiltoa, mutta oikeastan lakka yksistään oli yllättävänkin kiillotonta mielestäni, päällyslakka kyllä korjasi sen. Toisaalta tässä oli tosi hyvin väriä ja peitti jo yhdellä kerroksella. Nyt testataan sitten kauanko se kestää. Sävy oli päivän asuuni sopiva 330 Fuchsia Bling Bling.

liveboxtoukomiau-normal.jpgliveboxtoukoibero-normal.jpg

Lisäksi mukana oli sievät helmikorvakorut, joihin ihastuin! Nämä päätyvät ihan varmasti käyttöön.