Tämän päivän olen hikoillut hellan ääressä leipoen ja ruokaa laittaen. Meillä aloitetaan aina juhlien valmistelu mielestäni vähän turhan aikaisin, ja ensimmäisen kerran minua patisteltiin leipomaan juhannusleipomuksia jo reilu kuukausi sitten. On tietysti kiva ettei tarvitse edeltävänä iltana tehdä kaikkea, mutta jossain sen rajan on kuitenkin mentävä :D

vihreeee%20015-normal.jpg

Oli mukava kokeilla ihan uusia reseptejä, eikä aina tehdä niitä samoja luottoleivoksia. Näitä täytyi tietenkin hieman maistaa, sanotaan sitä nyt vaikka laaduntarkkailuksi ;) valkosuklaa ja lime sopi mainiosti yhteen kekseissä, näitä tulee varmasti kokeiltua uudestaankin.

vihreeee%20017-normal.jpg

Tavalliseen tiikerikakkuun tuli lisäksi Marianne Crush -karkkimurskaa. Jostain syystä minusta juhannukseen kuuluu Marianne-karkit, tällä kertaa nyt sitten kakun mukana.

vihreeee%20011-normal.jpg20140603_171226-normal.jpg

Ruoaksi tein hampurilaisia, ne oli tietysti tarkoitettu ihan täksi päiväksi syötäväksi ja oli kyllä aika herkkua vaikka itse sanonkin. En olekaan todella pitkään aikaan leiponut itse sämpylöitä, ja jauhelihapihveihinkin lisäsin uutena twistina pekonia ja ruohosipulia.

vihreeee%20058-normal.jpg

Huomenna lähdenkin sitten pienelle reissulle Ylivieskaan, toivottavasti on yhtä hyvä sää kuin tänään (keittiössä kun ei pahemmin kerennyt siitä nauttia) :) Jaksan edelleen hämmästellä miten vihreää ulkona on, mutta ötököitä voisin lahjoittaa jollekkin toiselle planeetalle muutaman saavillisen.