Tavaraa on tullut raahattua kotiin aika määrä viime aikoina. Etelä-Suomesta tulin aivan täyteen ahdattujen laukkujen kanssa, ja eilen olin vielä Ylivieskassa kauppakierrokselle (joskin siellä tärkein osani oli olla kuski).

helsinki-pori%20448-normal.jpg

Vaikka kirjahylly alkaa olla täytetty ääriään myöten, onnistun aina johonkin rakoon änkeämään vielä muutaman kirjan. Helsingistä ja Porista mukaan tarttui pari Agatha Christieta, pari Terry Pratchettia (toinen kaverilta kahvin hinnalla, kiitos edelleen!) ja Gene Wolfen Kiduttajan varjo.

kosmetiikkahelsinki-normal.jpg

Kirjojen lisäksi survoin loput laukun kolot täyteen erilaisia meikkejä, hiusjuttuja ja muuta kosmetiikkaa.

emt%20017-normal.jpg

Sanoisin että on aika harvinaista, että palaan reissusta ilman jotain uutta korua. Tällä kertaa vain yksi oli pakko saada, minulla on nimittäin tähän kaulakoruun sopiva sormus ;)

emt%20011-normal.jpg

Kotona tuli sitten käytyä kirpputorilla, josta taas löytyi kirja! Olen lukenut Fitzpatrickin koko Hush hush -sarjan, mutta kahdella eurolla piti lunastaa viimeinen osa (kovakantisena!) omaan hyllyyn. Ja nythän ne kolme ensimmäistä osaakin on ostettava itselle ;D

20140624_162046-normal.jpg

Yritin etsiä kenkiä jo Helsingistä ja Porista, mutta ei löytynyt oikean kokoisia. Onneksi täältä sitten löytyi kivat töppöset, jotka äiti maksoi :)

korineli%C3%B6-normal.jpg

Ylivieskasta ostin itseasiassa toisetkin kengät, nimittäin violetit kumisaappaat. Niistä ei nyt ole kuvaa, mutta eiköhän ne syksyllä viimeistään vilahda kuvissa. Pitkään ostoslistalla olleen lämpösuojan muistin myös viimein hankkia, nyt kärsii taas käyttää suoristusrautaa. Hiusnaamio on lopussa, joten Biozellilta kokeiluun Miracle Mask. Labellon Fruity Shine Cherry -huulirasva oli positiivinen yllätys, sillä siitä jäi oikeasti väriä huuliin. Ei tietenkään huulipunan vertaa, mutta kuitenkin selvästi näki värin. Tätä ennen ainoastaan Aconin Soft Pink -huulirasva on värjännyt huulia (tosin lievästi ällöttävän vaaleanpunaiseksi). Kissoille piti tuoda höyhenpallo, nuo on nimittäin niiden lempileluja. Alaosassa on puolikas kumipallo, joten se pysyy sulkapuoli ylöspäin, ja meillä ainakin sulat on hittituote :D

20140627_092558-normal.jpg

Asta harvemmin välittää leluista, mutta näitä höyhenpalloja sekin möyhentää toisinaan. Ikaros pyöritti jo illan palloa pitkin lattiaa, mutta vielä en ole löytänyt irtosulkia!

puhelin-normal.jpg

Myös puhelin sai viimein suojakuoren (suojakalvojakin ostin uusia, voi kuinka naarmuttomalta puhelin nyt näyttää, aivan kuin uusi ♥), joka kylläkin vaatii hieman tuunausta. Kummipojan syntymäpäivilläkin meinasin jo alkaa räpeltää toisten puhelimia, noita mustissa nahkakuorissa olevia puhelimiakin kun oli pelkästään sielläkin kolme.