Perjantaina toi taas posteljooni jotain kivaa kun Livbox saapui.

kukkaliv%20095-normal.jpg

Tällä kertaa mukana oli mm. Nivean In-Shower Body Lotion, jota olenkin halunnut päästä kokeilemaan :) Vaikka olin lukenut kehuja tuotteesta, niin olin silti vähän skeptinen. Voiko joku voide jäädä iholle suihkussa, ja kyllä se vaan voi! Olen niin laiska rasvaamaan ja odottamaan että se kuivuu, joten tämä jää varmasti käyttöön pidemmäksikin aikaa. Toinen tuote johon ihastuin oli Rimmelin Apocalips-huulilakka, josta jäi kunnolla väriä, ja kesti myös aika hyvin :)

kukkaliv%20129-normal.jpg

Olen jo hetken suunnitellut antavani ainakin yhdelle Livboxille uuden elämän kirjeiden säilytyksessä, ja nyt ehdin piirtelemään kansikuvan laatikkoon. Nyt ei eksy kirjeet mitä erikoisimpiin paikkoihin. Minullehan nykyään taas tulee ihan oikeita kirjeitä postissa, kun ystäväni kanssa otimme tavaksi kirjoittaa kunnon "vanhanajan" kirjeitä. Posti on ihanaa, ja vielä ihanampaa on saada välillä muutakin kuin mainoksia (ja Livboxeja, joskin niitäkin on oikein mukava saada).

kukkaliv%20086-normal.jpg

Kesällä tulee todella harvoin poltettua kynttilöitä, joten nuo tuikkutelineet on vähän turhina pölyä keräämässä. Niimpä tämä yksi sai uuden kesäkäytön minikukkamaljakkona :)

www.indiewire.com-normal.jpg

Viime viikolla alkoi uusi sarja Halt and catch fire, jonka ensimmäisen jakson katsoin tänään. Sarja sijoittuu 1980-luvulle, tietokoneiden maailmaan silloin kun ne olivat vielä uusi keksintö. Ensimmäisen jakson jälkeen voin sanoa ainakin, että katson seuraavankin jakson.

leepace-normal.jpg

Sarjan kimppuunhan minut houkutteli näyttelijä Lee Pace, johon tutustuin alunperin Pushing daisies -sarjan myötä yläasteikäisenä. Sittemmin herra on nähty esim. Hobitti-elokuvissa Synkmetsän haltioiden kuninkaana, Thranduilina.

Lomalla tuntuu että aika menee paljon hitaammin. Ja ei stressaa koko ajan jokin palautuspäivä tai koe! On tämä mukavaa, vielä kun pääsee ensi viikolla reissaamaan :)

kukkaliv%20066-normal.jpg