Kesäkuu, kesäloma ja kesä. Sää on ollut vähän turhan paljon tätä:

sunny%20day%20in%20rearrenged%20room%200

sunny%20day%20in%20rearrenged%20room%200

Joten on täytynyt keksiä tekemistä sisätiloissa. Viimeinen koulupäivä oli keskiviikkona, ja heti koulun jälkeen aloin siivoamaan (ja silloin oli vielä kaunis ja aurinkoinen päivä!). Järjestelin huoneen uudelleen, ja tykkään hirmuisesti uudesta järjestyksestä, jossa esimerkiksi kirjahylly on sängyn vieressä. Yllä olevan kuvan jäljiltä on vielä valokuvien paikkoja muuteltu.

sunny%20day%20in%20rearrenged%20room%200

Nyt nämä "olohuoneen" seinät näyttää tyhjilta, varsinkin kun pöydän vieressä on tuo iso rypäs lappuja ja muistitauluja. Täytynee kehitellä jotain täytettä loppuosaankin.

sunny%20day%20in%20rearrenged%20room%200

Kauemman aikaa on jo ollut ongelmana, että kirjahyllyyn ei meinaa mahtua uusia kirjoja. Onneksi vielä saa jotenkin päin kaikki sopimaan johonkin koloon, koska uusi kirjahylly ei taitaisi enää tähän asuntoon mahtua. Haaveilen joskus omistavani talon, jossa voin pyhittää yhden huoneen omaksi pieneksi kirjastokseni täydellisellä lukunurkkauksella.

sunny%20day%20in%20rearrenged%20room%200

Sadepäivän työksi kelpaa myös uuden kalenterin tuunaus. Jonain päivänä kenties kasvan aikuiseksi ja alan käyttää ainoastaan tylsää, tavallista kalenteria, mutta se päivä ei tullut vielä tänäkään vuonna. Tein jokaiselle kuukaudelle uuden lehtisen, ja nyt ne on jo kiinnitettykin paikoilleen. Vielä kannet tehtävänä, ja uuden uljaan kalenterin saa ottaa käyttöön heinäkuussa :) pohjana toimii siis Demin kalenteri tänäkin vuonna. Olen ostanut jo vuosia jonkun lasten/nuorten kalenterin ja luonut sille uuden ilmeen. Nämä kalenterit eivät yleensä kulje jatkuvasti matkassani, esim. koulupäivän aikana, vaan kirjoittelen niihin sitten kotona asiat muistiin ja päiväkirjatyylisiä asioita. Lompakon kanssa mukana kulkee Timexin kalenteri, jotta voin julkisesti vaikuttaa vakavastiotettavalta aikuiselta, hah.

images-normal.jpgevidence-poster-normal.jpg

Askartelun lomassa olen katsonut elokuvia ja tv-ohjelmia. Lauantaina Compliance ja Evidence. Compliancen voin suositella katsottavaksi, mielenkiintoinen ja tositapahtumiin perustuva elokuva siitä miten pitkälle ihminen tottelee viranomaista. Evidencea en erityisemmin voi suositella, ellei satu olemaan samanlainen kuin minä, eli tykkää katsoa huonoja kauhuleffoja ihan tarkoituksella ♥

d946c91f-8ac7-42d8-af40-a212a4df6dbe-norimageskhfg-normal.jpg

Tänään katsoin sitten Død snøn, joka on norjalainen kauhuleffa. Juliste kertoo kaiken oleellisen. Päivän toinen leffa Antiviral on Brandon Cronenbergin, eli legendaarisen David Cronenbergin pojan, esikoisohjaus maailmasta, jossa julkkisten palvominen on ihan uusissa mittakaavoissa. Mielenkiintoinen tekele.

Lupailen vielä lopuksi hieman tiuhempaa tahtia päivityksiä, kun nyt kerran lomalla ollaan ;)