Syyslomalla käväisin Kokkolassa. En ole aiemmin siellä kunnolla vieraillut, ja tälläkin kertaa jäi kaupungin kiertely aika vähäiseksi. Hotellihuoneessa television katselu tuntui paremmalta idealta :D No ei, saavuin torstaina ja kiertelin keskustaa odotellessa hotelliinpääsyä. Olin kuitenkin kameran vienyt jo säilöön hotellille, koska tarkoitus oli lähteä perjantaina kuvaamaan kunnolla, mutta siellähän alkoi aamusta jo tulla räntää, ja sitä satoi koko päivän, joten en sitten oikeastaan käynyt missään. Lauantaina lähdin jo aamupäivällä takaisin kotiin. Oli kuitenkin ihana hetken aikaa vain olla ilman mitään erityistä tekemistä ja rentoutua, se kai loman idea onkin.

kokkola-halloween%20028.jpgkokkola-halloween%20013.jpgkokkola-halloween%20011.jpgkokkola-halloween%20035.jpg

kokkola-halloween%20038.jpg

Myös ostokset jäivät aika pieniksi. Nuo Lindexin sukkahousut bongasin lehdessä, ja Ylivieskassa niitä ei ollut, mutta onneksi sitten Kokkolasta löytyi. H&M:n huulipuna ei erityisen hyvin pysy huulilla, mutta väri on kiva ja nuo kynämallin huulipunat ovat todella käteviä. Body Shopin Tea tree -sarjan BB-voide oli pakko saada kokeiluun ja tykkään! Tämä saattaa jäädä ihan vakituiseksi asukkaaksi meikkipussiin. Vaalein sävy sopii minulle, ja peittää paremmin kuin muut BB-voiteet, joita olen kokeillut.

Myös Halloween tuli vietettyä kavereiden kanssa. Minulla oli päällä eräänlainen herrasmies-vampyyriasu, mutta en valitettavasti kehtaa julkaista kuvia siitä :D

kokkola-halloween%20120.jpgkokkola-halloween%20115.jpg

Somessa kiertänyt juttu kissoista, jotka menevät maahan askarrellun ympyrän sisälle, piti tietysti kokeilla omillekkin kateille. Ikaros meni heti tutkimaan ja istumaan ympyrälle, Astakin kiinnostui, mutta ei tämän toisen takia tullut ihan ympyrän luo.

kokkola-halloween%20058.jpg

Shiroa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa.

kokkola-halloween%20100.jpg