Taas muutin töiden perässä, tai siis työharjoittelun. Nyt osoitteena Pyhäjoki. Töitä en kylläkään vielä ole kerennyt aloittamaan, sillä olen ollut pari päivää kipeänä, mutta eiköhän huomenna jo jaksa töihinkin, Pyhäjoen kirjastoon.

Ensin kuitenkin pitänee mainita Opistomme järjestyksessään toiset kirjamessut, jotka olivat lauantaina. Viime vuonna olin itse mukana järjestämässä pilottitapahtumaa, mutta tänä vuonna olin ihan vain vierailijana. Oli kivat messut, ja messujatkot oli vielä hauskemmat ;) Messuilla en kuvannut ollenkaan, mutta kuvamateriaalia löytyy esimerkiksi messujen Facebook-sivuilta.

Mutta nyt lisää tästä Pyhäjoki-meiningistä. Minulla on ensimmäistä kertaa kaksio omassa käytössä, hurjasti tilaa. Kämppä on hieman ränsistynyt tosin, sillä viimeisimpinä asukkaina olivat serkkuni perheineen, ja esimerkiksi sohvia katsoessa luulisi, että talossa on ollut villipetoja eikä vain pieniä lapsia :D

pyh%C3%A4joki%20030.jpgpyh%C3%A4joki%20008.jpg

Jotain muitakin pikkuvikoja on löytynyt...

pyh%C3%A4joki%20016.jpgpyh%C3%A4joki%20017.jpg

Tuo ihana taulu on valitettavasti lähdössä, jahka serkku ehtii sen hakemaan.

pyh%C3%A4joki%20018.jpg

Sunnuntaina kävi pari virpojaakin :) Tykkään tästä keittiön saarekkeesta, haluisin omaankin asuntoon joskus vastaavanlaisen, mikäli sopii asuntoon. Haluan saarekkeen ja saaren, kiitos :D

pyh%C3%A4joki%20014.jpg

Kaiken kaikkiaan kuitenkin kiva kämppä, kyllä täällä hyvin seuraavat viisi viikkoa viihtyy. Ainoa ongelma on seuran puute :( yleensä viihdyn ihan hyvin yksin, mutta nyt ehkä kun on sairaana kököttänyt käytännössä katsoen koko ajan neljän seinän sisällä, tuntuu että kaipaisi juttuseuraa.

2015-03-31%2016.48.41.jpg

Vielä takapihan, tällä hetkellä hyvin kaunis ja mieltä ylentävä, näkymä :D

P.S. Lumisade voisi vaikka jatkua sitten ensi talvena >__<