Aika yllättävän pienillä shoppailuilla pääsin Lahdesta pois. Ostin ainoastaan Isadoran Hypo-Allergenic ripsivärin ja mustan graffitilakan. Tuo ripsiväri minulla on edellinen ollut juuri samaa, ja en nähnyt syytä vaihtaa kuitenkaan eriin vaikka kauan hypistelinkin hyllyjen edessä eri vaihtoehtoja. Graffitilakatkin on tuttuja, joskaan en aiemmin ole Isadoran ostanut, mutta en usko että tuottaa millään muotoa pettymystä, merkki on kuitenkin muuten ollut ahkerasti käytössä ja pidän siitä kovasti. Takan olevat leffat tupsahtivat maanantaina postiluukusta, eli Viides valta, Syvänsininen meri ja Carnage. Viides valta jäi katsomatta silloin kun se teattereissa pyöri ja vahinko piti heti ottaa takaisin. Nyt kun vielä olisi blu-ray-soitin täällä, mutta ehkä tässä vielä pari viikkoa jaksaa odottaa, jos tähänkin asti malttoi. Carnagen olen itseasiassa nähnyt, ja suosittelen! Aivan äärettömän hauska, loistavat näyttelijät ja jotenkin piristävän erilainen. Syvänsininen meri oli Carnagen kanssa tarjouksessa ja vaikutti mielenkiintoiselta + Tom Hiddlestonia kyllä jaksaa katsella ;)

magneettikynnet%20001-normal.jpg

Muu kuvassa oleva oli ystävänpäivälahja ihanalta ystävältäni ♥ olenkin kerennyt jo kokeilla Dermosilin Mandariini body sprayta ja Hyacinth käsivoidetta, ja tykästyin molempiin aika paljon. Pitänee tutustua Dermosiliin ihan yleisestikin vähän paremmin, on aika vieras itselle.

frosty%20026-normal.jpg

Kun kävimme Ninjassa ehdin jo haikailevasti katsella Amerikan lippu -korviksia ja sanoin, että heti ostaisin jos samat saisi Brittilipulla. Noh, Spirit Storestahan sai! Olen jostain kummallisesta syystä ollut aina kova Brittifani, ja Union Jackin näkeminen alkaa heti hymyilyttää. Kesällä 2012 tein pikavisiitistä Lontooseen, joka on ainoa kontaktini tuohon suureen rakkauteeni.

lippukynnet-normal.jpg

Tässä näkyy vielä korviksen lisäksi viikonlopun kynnetkin, joissa on pinkin akan päällä China Glazen Hunger games-kokoelman lakkaa District 1. Omistan myös District 2 ja 12 lakat ja nyt harmittaa ettei tullut hankittua niitä enemmänkin kun aikoinaan olivat myynnissä. Kokoelmassa oli paljon hienoja lakkoja. Vieläköhän niitä saisi jostain?

magneettikynnet%20004-normal.jpgmagneettikynnet%20008-normal.jpg

Nyt on kuitenkin kynnen väri jo vaihtunut, kun piti päästä kokeilemaan lahjaksi saamaani magneettilakkaa. Värisävy 859 Iron Lady (Isadora) ja magneetistä tuli aaltokuvio. Jossakin kotona kaapissa pitäisi olla näitä magneettilakkoja kai kaksikin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin näitä. Oli näppärä, magneettia tarvitsi pitää paikoillaan vain 15 sekuntia ja sen pienesti tunsi kun lakka liikkui kynnellä. Ihastuin kyllä tähän, vähän sama kuin graffitilakoissa, näillä saa helposti näyttävät kynnet. Täytyy kaivaa ne omatkin kaapin perältä ja tarkistaa minkävärisiä/mitä kuvioita niillä saa aikaan. Varmasti tulee ihan vakituiseen käyttöön nämä!