Taas on sunnuntai, ja ensi viikolla vaihtuu kuukausi. En jaksa ymmärtää mihin aika aina katoaa, tuntuu ettei kerkeä mitään tekemään. Noh, alla kuitenkin muutama kuva viikon varrelta.

20140423_130341-normal.jpg

Tämähän se vie viikosta päivät, eli koulu. Kuva äidinkielenluokasta, jonne on ihanasti paistanut aurinko koko viikon. On pitänyt välillä vastustaa ankarasti halua karata kesken pohdiskelun siitä mikä on essee.

20140424_155935-normal.jpg

Kevät on kukkia, ja tällaisia tuli postissa: kiinanneilikoita, lajike Dancing geisha. Siihen tulee hapsumaiset kukat, niistäkin varmarsti myöhemmin kesällä kuvia. Eiköhän kymmenestä taimesta ainakin muutama onnistu.

20140424_154559-normal.jpg

Kerkesin viikolla hieman mokaillakin, kun peruutin päin peräkärryn kulmaa. Hyvä (tai huono) juttu, että naarmuja tuli ainoastaan meidän autoon :/

20140424_144652-normal.jpg

Vauvakortteja menossa serkulle ja eräälle äidin tutulle.

grillowl%20070-normal.jpg

Lauantai meni joteensakin näin...

grillowl%20016-normal.jpg

...vaikkakin grillailin taas! Purjosipulia, halloumia ja possua. Ruusukaalit ei menny grillin kautta. On tullut nyt jo neljä kertaa muistaakseni grillattua vasta näin huhtikuussa, yleensä varmaan koko kesänä grillaan yhtä monesti :D

 

Lauantai-iltana kävin erään kaverin luona katsomassa myös elokuvan Crowsnest. Huono kauhuleffa, hauskempaa oli katsella sohvalla kiemurtelevia kavereita, jotka eivät meinanneet kestää katsoa leffan raaimpia kohtia.

Tämä päivä on mennyt siivotessa ja läksyjä tehdessä, joita pitää vielä tehdä vähän lisää. Alkaa kyllä jo väsyttääkin, mutta ennen nukkumaanmenoa pitää käväistä vielä Westerosissakin ;)