Lomat on lähes loppuun lusittu. Viimeisellä viikolla tulikin tehtyä melkein enemmän kuin koko lomalla yhteensä. Keskiviikosta torstaihin olin Oulussa ja Kempeleessä pitkästä aikaa. Oli hauska reissu, pääohjelmana oli leffassa käynti ja pienen suosuttelun jälkeen sain raahattua matkaseurani katsomaan Guardians of the Galaxyn. Se oli aika tasan just sitä mitä odotin, hauskaa rämistelyä.

20140806_132604-normal.jpg  Guardians_of_the_Galaxy-normal.jpg

 

pirtel%C3%B6%C3%B6%C3%B6-normal.jpg

Coffee housen liian hyvät ja kalliit pirtelöt hörpättiin ennen leffaa.

"That's a pretty fucking good milkshake. I don't know if it's worth five dollars but it's pretty fucking good."

ouluh%C3%A4my%20002-normal.jpghandy-normal.jpg

Teetä, koruja ja kosmetiikkaa. Baby lips on ollut nyt niin joka paikassa, että uteliaisuus vei voiton. Annoin ensin vähän hätäisen tuomion tästä, se ei nimittäin kestä yhtään sen kauempaa huulilla kuin mikään muukaan hyvä huulirasva (8 tuntia - no way). Etuna tässä onkin, että alkaa muutaman päivän päästä jo huomaamaan, että huulet on pehmeämmät. Maybellinen Color tattoo 24h luomiväri taitaa päätyä myös meikkipussin luottotuotteeksi. Yhden päivän olen hikoillut auringossa sen kanssa ja toisen illan baarissa, ja kestää paljon paremmin kuin mikään aikaisempi luomivärini. Lisäksi tämä musta on oikeasti musta, eikä mikään harmaa.

20140809_193341-normal.jpg

Eilen pidettiin pienet lomanlopettajaiset (joskin minä taidan olla ainoa, joka maanantaina palaa koulun penkille) muutaman kaverin kanssa. Iski oikein tälläytymisvimma, toisinaan on kiva laittautua oikein perusteellisesti. Yleensä arkimeikin tekoon ja hiusten laittoon on aamuisin aikaa noin 5-10 minuuttia, joten siinä ei oikein ehdi mitään uutta kokeilemaan.

20140810_165004-normal.jpg20140810_165056-normal.jpg

Meillä on lojunut kaapin päällä tuo jalkakylpylaite monta vuotta ihan turhana, kun kukaan ei koskaan jaksa käyttää sitä. Olen koko loman suunnitellut että kaivan sen sieltä, mutta piti näemmä jättää tämäkin viime tippaan. Sain paheksuvia katseita äidiltä, joka hurruutteli ruohonleikkurilla ohi, kun asettauduin oikein rennosti liottamaan jalkoja ja lukemaan xxxHolicia.

20140810_165037-normal.jpg

Suitsuttelin ohessa hyttyssavua, ettei ne pienet pirulaiset tulleet pilaamaan rentoumustani. En tykkää käyttää mitään hyttyskarkotesuihkeita tai -voiteita, mutta nuo savukiehkurat toimii niin hyvin, että eipä ole tarvettakaan muuhun. Toki noita ei oikein voi kantaa mukana missä vaan, mutta kotona terassilla istuskellessa ovat korvaamattomia.

20140810_172558-normal.jpg

Tähän perään vielä kupillinen Royal blendia ja ainoa sana jolla voin kuvata hengistä tilaani on mellow. Miten se sana soljuuki kieleltä niin laiskasti meellou... ainakin olo on kuin lomailijalla :D

Kaikkialla missä kuljet
siellä paistaa aurinko
Ja kun silmäsi sä suljet
se kai painuu mailleen jo
Enkä jaksa enää täyttää
päätäni vain huolilla
Koko maailma taas näyttää
olevan hyvien puolella
 
Kotiteollisuus - Hyvien puolella